Kris Pattyn

Programmaleider – Opleider
 
Kris Pattyn is een seriële ondernemer in hart en nieren en staat tegelijkertijd meer dan 25 jaar deeltijds in het hoger onderwijs.
 
  • Traditionele opleiding als letterkundig en wetenschappelijk regent
  • Programmaleider Operations Management EMS Brussel
  • Doceert aan KU Leuven aan de nieuwste generatie handelswetenschappers en handelsingenieurs. Op Campus Brussel is hij verbonden aan het CIMS OM.

Isolde Warson

Opleider
Isolde Warson heeft meer dan 20 jaar ervaring in het administratieve gebeuren van een onderneming. Met haar opleiding in de boekhoudkundige domeinen, werd de basis gelegd. In de verschillende grote ondernemingen waar Isolde – voor ze met The AdminCompany startte – administratieve en financiële functies uitoefende, heeft ze – naast de opgedane ervaring – een eigen visie ontwikkeld over wat administratie is en kan zijn.

Vandaag zet ze deze visie en kennis in voor enkele tientallen bedrijven die nu weten waarom ze een klimpartner zochten om de administratieve berg meester te geraken. Een administratief proces in een operationele context stroomlijnen en efficiënt in een werkende oplossing vertalen, vergt immers heel wat kunde.

Elke Dauwen

OPLEIDER – Social Media Expert

Elke Dauwen is een enthousiaste, doch stevige nieuwkomer in de wereld van Marketing en Social Media. Na haar studies Marketing ging Elke aan de slag als Marketing & Sales Officer bij Intago. Vandaag adviseert Elke KMO’s en Multinationals in het opzetten van hun content en social media strategie, en begeleidt ze ondernemingen naar een klantgerichte digitale transformatie. Als echt digital native combineert de ze kracht van nieuwe digitale media met onderbouwde marketingtechnieken om zo een sterk marketingresultaat neer te zetten. Gooi daar bovenop nog een hele hoop enthousiasme en je hebt de ideale coach om ook jou te begeleiden naar een sterke digitale marketing.