De DENKtank (17DTA01) INSCHRIJVEN

 
Een filosoof in het nabije oosten werd gevraagd om een troep ezels van de stad naar de oase te brengen. Hij vertrok en telde onderweg zijn ezels. In plaats van de verwachte acht, telde hij er slechts zeven. Pas als hij van zijn ezel stapte, telde hij er opeens acht. De filosoof trok dan zelf te voet verder om die ene ezel in het oog te houden…

 

De Denktank is specifiek gericht op ondernemers of leidinggevenden die eens kritisch willen blijven stilstaan bij hun zaak. We stappen met zijn allen even van onze ezel af. We laten een aantal thema’s passeren zoals wat is je USP? Hoe klanten vinden en houden? Hoe je eigen onderneming organiseren? Moet je aan productvernieuwing doen? Wat met kostencalculatie? In deze opleiding wordt er gemikt op de praktische bruikbaarheid. Elke deelnemer moet op het einde van de les naar huis met minstens één idee om ’s anderendaags toe te passen.

  LOKATIE : Hasselt (Opleidingslokatie DENKfabriek)

  DUUR VAN DE OPLEIDING : 8 sessies van 2,5 uur = totaal 20 uur

  DATUM/DATA : Maandagavonden in 2017 van 19:30 tot 22:00 op 18/09, 02/10, 13/11, 11/12 en in 2018 op 08/01, 05/02, 05/03 en 16/04

  DOCENT : Kris Pattyn

  VOORKENNIS : Minstens een jaar ervaring als ondernemer of in een leidinggevende functie.

  ALGEMENE LEERDOELSTELLING : Deze opleiding is specifiek gericht op ondernemers – bedrijfsleiders – leidinggevenden die kritisch willen blijven stilstaan bij hun zaak – onderneming. We laten een aantal thema’s passeren die bijdragen tot het verkrijgen van kennis nodig om je zaak- onderneming – afdeling beter en rendabeler te organiseren.

  MEERWAARDE : In deze opleiding wordt er gemikt op de praktische bruikbaarheid. Elke deelnemer moet op het einde van de sessie naar huis met minstens één idee om ’s anderendaags toe te passen.

  INHOUD : Wat is mijn USP? – Is mijn product uniek? – Marketing vanuit een originele invalshoek – Klanten zoeken en vinden – Wat met kostencalculaties? – Klanten managen – Moet ik alles zelf doen? – Ooit van een business plan gehoord? – Hoe organiseer ik mijn onderneming? – Kan ik groeien door te netwerken? – Moet ik mijn product- of dienstaanbod vernieuwen?

  PRIJS : 990 euro exclusief BTW – komt voor 100% in aanmerking voor KMO-portefeuille.

  MATERIAAL : Acht verschillende werkboekjes, aangepast aan de sessie

INSCHRIJVEN