Tutti Frutti (19TUA) Opleiding in een rittenkaart

Ieder bedrijf heeft nood aan kennis die onmiddellijk en praktisch toegepast kan worden. Soms is de honger naar kennis op voorhand duidelijk gedefinieerd en kan er een langlopende opleiding gestart worden. Soms is die nood aan kennis incidenteel en is eerder een snelle en to the point opleiding noodzakelijk. En dan is het niet alleen snel schakelen, maar is het ook belangrijk om snel tot inzichten te komen.

Wij zijn gespecialiseerd in tal van topics waar iedere ondernemer vroeg of laat tegen aanloopt. We hebben gedegen opleiders die met kennis van zaken kunnen putten uit het rijke didactische materiaal van De DENKfabriek en die ook op korter termijn kunnen schakelen. U heeft behoefte aan een bepaalde specifieke opleiding? Geen gezoek naar een opleiding, niet wachten tot een bepaalde startdatum, niet afwachten of het wel doorgaat… gewoon à la carte kiezen.

U koopt een opleidings-strippenkaart (4 of 8 sessies van 2,5 uur) waarbij er voorzien wordt in evenveel opleidingsmomenten. Deze strippenkaart is een jaar geldig. Momenten kunnen – naargelang beschikbaarheid – gereserveerd worden op namiddagen en avonden. Dit in alle flexibiliteit.

Opleiding op maat, uw probleem op dat moment

Voor de inhoud kan er gekozen worden uit het rijke gamma aan onderwerpen die beschikbaar zijn. Zit er eentje niet tussen, geen nood, mits overleg en tijdig aanmelden ontwikkelen we een aangepaste syllabus. Ons gamma aan beschikbare topics groeit overigens van dag tot dag…
De opleiding gebeurt altijd nauw verbonden met uw situatie. Dus gaan we in de vorm van een “huiswerk” moment op voorhand informeren wat de aanleiding was tot de keuze van het onderwerp en de voorkennis die er al is… als wij weten waar uw noden zitten, kunnen we ook garanderen optimaal voor aansluiting te zorgen.

Wij verwerken dat in een sessie van 2,5 uur… Eerst gaan we het probleem kort theoretisch benaderen. Daarvoor brengen we een werkboekje met de nodige modellen en uitleg mee. Vervolgens gaan we snel die situatie vertalen naar uw eigen bedrijfssituatie en door middel van concrete oefeningen gaan we beide werelden aan elkaar knopen en kijken hoe je tot een oplossing van je probleem kan komen.

Het kan zijn dat we met één sessie alle vragen en kennisnoden rond dat éne topic kunnen oplossen, het kan zijn dat we misschien twee of meer sessies moeten inzetten, die vrijheid geeft een Tutti Frutti dan ook. We schakelen een volgend moment in… Het ergste wat u kan overkomen is dat u een nieuwe “opleiding-strippenkaart” moet kopen…
Voor elke sessie voorzien we werkboekje waarin de theorie op een speelse wijze wordt aangebracht met de nodige ruimte voor eigen notities. In het tweede gedeelte is er ruimte om via de methodiek van De DENKfabriek een analyse van de eigen bedrijfssituatie (rond dit topic) te maken en oplossingen te formuleren. Die kunnen getoetst worden met de opleiders…

Opleiding waar je betaalt voor één deelnemer, maar meerdere collega’s kan laten renderen

De opleiding start vanaf één deelnemer, maar is niet beperkt tot die ene deelnemer, er kunnen tot maximaal vijf extra deelnemers aansluiten. Daar zit al een eerste rendement…

De opleiding gebeurt bij u in het bedrijf, de opleiders komen naar het bedrijf toe. Afhankelijk van de topic, komt er zelfs niet één, maar twéé opleiders naar het bedrijf. Omdat ze elk vanuit hun eigen invalshoek kunnen bijdragen tot een snelle groei van de kennis. (Indien gewenst – men wil afstand nemen – kan de opleiding ook doorgaan in de opleidingslocatie van De DENKfabriek in Hasselt.) Afhankelijk van uw situatie kan er nog verplaatsingsonkosten aangerekend worden.

Een Tutti Frutti is ook perfect mogelijk om samen met de opleidingsverantwoordelijke van uw bedrijf in het kader van levenslang leren, een flexibel opleidingstraject op te zetten waarbij we een reeks van de beschikbare onderwerpen op een rijtje zetten, aangepast aan de noden van uw onderneming. Een reeks van vier of acht sessies waarbij zelfs de deelnemers zelf kunnen variëren… afhankelijk van wie welke kennis nog nodig heeft. Zo kan u optimaal beantwoorden aan de opleidingsverplichtingen van overheid en paritair comité en tegelijk zeker zijn dat ze renderen voor uw onderneming. Wij adviseren graag vrijblijvend in het uitbouwen van dergelijke trajecten.

Kosten

Eén strip op de strippenkaart kost 725 euro exclusief BTW, dus de kleinste strippenkaart kost 2.900 euro exclusief BTW. De grote strippenkaart kost 5.800 euro exclusief BTW. U kan hiervoor via de KMO-portefeuille steun aanvragen. U krijgt tot 40 procent terug van de opleidingskost.
In deze prijs zit inbegrepen, de opleiders, de werkboekjes op maat en het verrassingsgebak. U zorgt voor opleidingsruimte (lange tafel – flip-chart – water en koffie). Als u de sessie maximaal – 6 deelnemers en KMOP – invult, dan betaalt u nog geen 30 euro per opleidingsuur…

Eventuele verplaatsingsonkosten worden apart aangerekend en komen niet in aanmerking voor KMOP.

Desgewenst assisteren we u bij het aanvragen van de KMOP.